NAŠA PRIČA

O našoj
kompaniji

MDA E-Technology je domaća kompanija posvećena promovisanju proizvoda i rešenja ekoloških tehnologija. Naš tim je uvek spreman da na zahtev odgovori najadekvatnijom ponudom, imajući u vidu realne potrebe i zahteve klijenta.

U Evropi trenutno postoji 160.000 mesta za punjenje, odnosno 50.000 stanica ili punjača za elektro vozila.
Evropski standard je DC punjač na svakih 50-100km auto ili regionalnog puta. Automobilska industrija beleži sve veći rast prodaje elektro vozila, a za 5 godina očekuje se da će udeo elektro vozila u prodaji na globalnom nivou preći 50%. Postavlja se pitanje da li ćemo i kada odreagovati i početi sa implementacijom novih tehnologija i standarda?

Uočen je pomak u prodaji elektro vozila, a do povećanog interesovanja u našoj zemlji, doveli su i korisnici iz inostranstva koji u sve većem broju koriste elektro vozila i dolaze u našu zemlju ili su u tranzitu. Naša Vlada najavljuje uredbe kojima će se uvesti novi eko standardi, koji će definisati neophodnu pokrivenost elektro punjačima. Ovim uredbama će biti obuhvaćeni i tržni centri, hoteli, poslovni objekti, javni parkinzi i drugi objekti, a sve u cilju instalacije navednih punjača i izdavanja upotrebnih dozvola.
 
Zaposleni u kompaniji MDA E-Technology d.o.o. iz Beograda stoje vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite sastanak. A mi ćemo vam predstaviti sve pojedinosti i tehničke karakteristike punjača za električna vozila iz naše ponude. 

Copyright © 2021 www.mdaetechnology.rs. All rights reserved. 

Website created by Digital Cabbage